Osebna rast‎ > ‎

Access-bars

Access-bars

Si predstavljate, da bi v polnosti začeli izkoriščati vaš potencial in vse v življenju ustvarjati z lahkoto - odnose, kariero, denar, telo ...? Si predstavljate, da bi začeli uživati v svoji koži, v svojem življenju, da bi bili vi in vaše življenje lahkotno in sproščeno? Kdaj ste se nazadnje tako počutili?

Ali veste, da vam vse to lahko prinese preprost, nežen in negovalen tretma, imenovan Access Bars®? Pri Access Bars® tretmaju z rahlim dotikom 32 točk na glavi na učinkovit in preprost način sprostimo vse, kar nam ne dovoljuje in nas omejuje pri tem, da bi v življenju z lahkoto prejemali.

V barsih, ki se jih tekom tretmaja dotaknemo, je shranjen električni naboj, ki se je tekom tisočletij nabral v našem energijskem sistemu v zvezi z našimi razmišljanji in prepričanji o denarju, zdravljenju, miru, umirjenosti, kreativnosti, kontroli, staranju, telesu, seksualnosti, sanjah in upanju, obliki in strukturi, času in prostoru, radosti in žalosti, manifestiranju in skrivnostih vesolja. Ta naboj nam preprečuje, da bi videli več možnosti zase in za svoje življenje.

En Access Bars® tretma lahko odpravi od 5.000 – 10.000 let omejitev, povezanih z določenim barom, ki se ga dotaknemo na glavi.

Z Access Bars® pobrišemo vse nekoristne "datoteke", ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti. Po tretmaju se začnemo bolj zavedati sebe, svojega telesa in vsega okoli nas. Bolj postanemo prisotni v svojem življenju, naša preteklost pa se v prihodnost ne projicira na enak način. Dejansko spremenimo verjetnost naših možnosti v prihodnosti.

Cena enournega tretmaja je 40 €.

Posamezni tretmaji so lahko daljši ali krajši od ene ure, pri čemer se obračuna sorazmerni delež glede na trajanje tretmaja, t.j. 45 min = 30 €, 1 h 30 min = 60 €, itd.
Vsem, ki v tekoči sezoni kupite vsaj eno mesečno karto za skupinsko vadbo v Vitanovi, vam podarimo 10 % popusta.

Več je ceneje. Cena paketa treh enournih tretmajev je 100 €.

Cena paketa že vključuje vse popuste.