Novice

Še ne poznate naših izjemno učinkovitih vadb? Jih želite brezplačno spoznati? Kako?

Pokličite na 031 693 231. Nikoli ni prepozno, da začnete tudi vi. :) Pokličite nas in dobili boste nasvet, kaj je najbolj primerno za vas. 

______________________________________________________________________________________________________________

Urnik skupinskih vadb

Skupaj tečemo, telovadimo v dopoldanskem in popoldanskem času, delamo individualne treninge ob "nemogočih" urah ... :) Pridružite se nam, ne bo vam žal. Pri nas se nenehno izobražujemo, tako da boste zagotovo trenirali v skladu z najnovejšimi smernicami zdravega načina življenja. 

Več >>

____________________________________________________________________________________________________________

Izjave naših strank:

Katarina Šepetavc: "Vitanova zame ni samo vadba, ampak je postala način življenja. Težko si predstavljam, da bi lahko po štirih letih tak način življenja kar čez noč opustila. Vitanova je postala del mene. Strokovno podkovani vaditelji so mi vedno dali občutek domačnosti, družba "sotrpink" pa je vedno zabavna. Z veliko dobre volje in dobršno mero vztrajnosti pa se kažejo rezultati vadbe tudi na telesu. Vesela in ponosna sem, da sem del Vitanovine zgodbe." 

Anja Preskar Božovič: "Vitanova je majhno, prijetno zatočišče, kjer se v dobri družbi, ob veseli glasbi, sprostiš in narediš veliko dobrega zase (za dušo in telo). V tem pribežališču lahko čisto vsak najde nekaj zase. Ponudba je res raznolika, za vsako starostno obdobje se najde kakšna vadba ali program. Strokovno podkovani vaditelji, vedno prijazni in nasmejani, ter čist in lepo urejen prostor, so me prepričali, da sem z njimi že od samega začetka. V tem času sem jih vzela za svoje! Vitanova ni samo vadbeni center, je nekaj več... je naveza, ki traja!" 

Karin Űbleis: "Počutje je po vadbi vrhunsko, če ne grem, sem kar nervozna, hrbet mi je neizmerno hvaležen ... Vaditelji so super, ker so strokovno podkovani, prijateljski in imajo osebni odnos. Prijeten in ČIST prostor!"

Katja Volčanjk: "Vitanova ponuja res širok izbor vodenih vadb, tako da  lahko vsak najde nekaj zase. TNZ, WTS in funkcionalni trening za bolj energične, joga in pilates pa za tiste, ki si želijo odklop od vsakodnevnega norenja. Simpatični vaditelji so strokovno usposobljeni, vaje znajo prilagoditi posameznikovim potrebam in sposobnostim, hkrati pa poskrbijo za dobro energijo, kvaliteten izbor glasbe in zabavo. Glede na nepredvidljivost mojih obveznosti, mi veliko pomeni, da so v Vitanovi prilagodljivi in odprti, saj lahko zamujeno vadbo nadomestim z drugo. Obisk priporočam vsem, ki potrebujete in si želite popoldanski ali večerni odklop v dobri družbi in s tem naredite nekaj kvalitetnega zase."

5 razlogov, zakaj na vadbo v Vitanovo:

- ker vadbe vodi strokovno usposobljena ekipa
- ker boste v Vitanovi vedno trenirali v skladu z najnovejšimi smernicami v športu
- ker imamo tako raznoliko ponudbo, da lahko prav vsak najde kaj zase (mlajši, starejši, začetniki in športniki, moški in ženske)
- ker se posvetimo vsakemu vadečemu posebej (male skupine)
- ker imamo za trening na voljo prav poseben prostor

Ne pozabite:

gibanje ni pomembno le zaradi vašega videza, redna in ustrezna telesna aktivnost zmanjšuje tveganja za nastanek številnih bolezni, ki pestijo sodobnega človeka.
Poskrbite za svoje zdravje že danes! Gibanje resnično pomlajuje in osrečuje!

______________________________________________________________________________________________________________

 

Spletno mesto, ki ga upravlja Vitanova, za polno delovanje uporablja piškotke. S tem, ko ga uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov.

Za več informacij kliknite tu.