Nirvana Fitness

Predihajte svoje telo z gibanjem

Poslovite se od utrujenosti in neprespanosti, kroničnih bolečin, stresne preobremenjenosti in nemirnosti. Pridite na Nirvana fitness vadbo!

Če potrebujete telesno in umsko razstrupitev, nekaj proti stresu in splošni izgorelosti in bi radi imeli čvrsto in gibljivo telo, je Nirvana fitness prava vadba za vas. Vadba je za razliko od ostalih vadb, ki učijo dihanje v povezavi z gibanjem, veliko bolj dinamična, saj se vaje izvajajo v ritmu živahne »chill out« glasbe.

1. Kako izgleda ura

Vadba vsebuje ritmične sekvence vaj, ki združujejo elemente pilatesa in joge. 

2. Pozitivni učinki vadbe

Naučili se boste pravilnega dihanja, in sicer s pomočjo krepilnih pilates/joga vaj. Posledica novega znanja bo počasnejši in globlji dnevni dihalni ritem (diafragmatični/trebušni način s podaljševanjem izdiha), ki bo nadomestil plitek in hiter vzorec dihanja, ki škoduje našemu zdravju.

Med vadbo predihate celo telo in tako sprožite "detox" v telesu. S tem posledično vplivate na zdravje vašega telesa, saj pravilno dihanje pomeni zdrave celice. V gibanju začutite svoje telo skozi vsak vdih in vsak izdih.

Nirvana oblikuje vaš mišični tonus in vašo fizično pripravljenost. Vadba združuje različne sekvence vaj, s katerimi vplivamo na vse mišične skupine celega telesa. Izboljša tudi vašo gibljivost, držo in splošno počutje.

Nirvana prediha tudi vaš um in vas sprosti. Iz vadbe boste odšli pomirjeni, sproščeni, dosegli boste NIRVANO.

3. Za koga je vadba primerna?

Nirvana fitness vadba je primerna za ljudi vseh starosti in obeh spolov ne glede na fizično moč.

Za vadbo potrebujete udobna oblačila, vodo in brisačo. 

Za posvet pokličite 031 693 231 ali pišite na info@vita-nova.si!